Bleskovky

Flákame to docela, cez leto sa nič nedialo, na zimu sa vrhneme opäť na D&D. (Okrem toho nám ukrajuje veľa času World of Warcraft Smile)

 

Login

Úvod arrow Dungeons & Dragons
Dungeons & Dragons
Záchrana Pornviligu (#34) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal Pekm   
Pondelok, 17 december 2007
34_uvod.jpgPo pár dňoch oddychovania a ochutnávania Krakonošovej bilinnej vo vlastnom hrade začala skupinka pomaly uvažovať čo ďalej. Zrazu ich rozhovor prerušil dupot koní v diaľke. Skupina spozornie a všetci sa chopia zbraní až na Bushida, ktorý si pohladká päste. Ku Knightwoodu sa blížia tri kone.
Write Comment
Celý článok...
 
Dedinskí pobehaji (#33) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal Zaac   
Pondelok, 10 december 2007
33_uvod.jpgSlnko vychádzalo nad zrúcaninou a Baron z celej sily pumpoval ľadovú vodu zo studne na Bushidovu holú hlavu aj na Krissov chlpatý chrbát. Pramienky zapáchajúcej hnedej tekutiny z nich stekali a Baron sa veselo škeril. O chvíľu už si dávali obaja druhovia kolečká klusom po nádvorí, v nádeji že sa zahrejú po očistnom kúpeli. „Kkkurva prvéé čo tu zriadime bude kúúpeľna s teplou vvodou !“ drkotal zubami Kriss. Otužilec Bushido sa len uškŕňal a veselo klikoval.
Write Comment
Celý článok...
 
Prekvapenie v podzemí (#32) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal elwe   
Streda, 05 december 2007
hydra_dd32.jpgNádvorie hradu bolo posiate mŕtvolami. Druhovia a najatí žoldnieri, ktorí prežili sťažka oddychovali. Zjaec sa zvalil na zem, unavený na smrť. Krakonoš si oprašoval svoje prepáléné rúcho a mumlal si čosi popod nos. Barón opretý o svoj mohutný meč si zrazu všimol, ako podaktorí z jeho kumpánov oberajú obete o majetok. Nahnevaný na nich zrúkol: „Hej! Čo si kurva myslíte, že asi robíte?!
Write Comment
Celý článok...
 
Dobytie hradu Knightwood (#31) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal Pekm   
Pondelok, 26 november 2007
31_pic.jpgIhneď po tom čo skupina dostala dekrét k vlastnému hradu, začali prípravy na jeho dobytie. Ešte predtým si však Barón vypýtal dva týždne voľno, lebo si chcel vlastnoručne ukuť vrhaciu sekerku s jeho iniciálkami. Túto dokonca pripravil tak, že bola ostrejšia ako obyčajná sekerka. Veľmi sa z tejto šikovnej práce tešil a tak chodil každý večer do krčmy, kde oslavoval svoje podarené dielko.
Write Comment
Celý článok...
 
Knightwood PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 1
Adventures
Napísal Vajsman   
Piatok, 23 november 2007
knightwood.jpgPanovník Karol I dal postaviť hrad pred 180 rokmi od dnešného dátumu. Viedla ho k tomu myšlienka mať hrad, ktorý by bol nedobytný. A bol by stál v plnej kráse dodnes, nebyť zradcov v radoch jeho potomkov. Karol I vlastnil malý kaštieľ na severe, terajším menom Castle kilgrave.
Write Comment
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 28 - 36 z 64
© 2024 Pevnosť
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.